autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cordon bleu

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 6 felii şunca de pui afumată, 6 felii de caşcaval, 2 ouă, făina, pesmet, condimente pentru pui, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui.
Pe fiecare felie de piept de pui se aşează câte o felie de şuncă şi o felie de caşcaval. Se rulează şi se prinde cu scobitori fiecare rulou. Se bat ouăle. Se dau rulourile prin făină, ouăle bătute şi pesmet. Se prăjesc în ulei încins pe toate părţile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua

158 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Curatam pieptul de pui de piele si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    madalina , 10 ianuarie 2010

    e foarte gustos...numai k nu inteleg de ce o ora??? k se face intr-un timp mult mai scurt::D:D:D...eu fac aproape zilnic prietenul meu e inebuni dupa asa ceva....

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Un deliciu!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Nu e nevoie de scobitori, caci oul nu le lasa sa se desfaca.Foarte bun

Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 6 felii şunca de pui afumată
  • 6 felii de caşcaval
  • 2 ouă
  • făina
  • pesmet
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Aripioare picante

Aripioare picante

Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu miere si portocala

Pui cu miere si portocala

Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

5 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

madalina

e foarte gustos...numai k nu inteleg de ce o ora??? k se face intr-un timp mult mai scurt::D:D:D...eu fac aproape zilnic prietenul meu e inebuni dupa asa ceva....

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa si piept de porc la gratar