autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cordon bleu cu vinete

Autor: dantes (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dantes (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 august 2016

Ingrediente
2 vinete, 100 g sunca presata, 100 g cascaval, 2 oua, 100 g faina alba, 100 g pesmet, 100 ml ulei, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii subtiri se sareaza si se lasa cam 15 minute sa se inmoaie si le piparam dupa gust.

Pe fiecare felie de vinata asezam cate o felie subtire de sunca si cascaval o pliem si o dam prin faina, ou batut si pesmet si le prajim in ulei incins pana se rumenesc si le scoatem pe o hartie absorbanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume fierte la aburi

Legume fierte la aburi

Spalam si curatam legumele, dupa care le taiem in forma dorita si le saram putin. Telina, morcovul

9 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile

22 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 100 g sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 g faina alba
  • 100 g pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de dantes
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot

24 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Spuma de zmeura

Spuma de zmeura

Se pun toate ingredientele in bol si se mixeaza bine pana cand rezulta o spuma tare.se pune in pahare

5 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina si un varf

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare cu marar