autor:

elucubratii culinare

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu de pui

Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elucubratii culinare (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2013

Ingrediente
4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),, sare,, piper negru,, 4 felii suncă presată,, 4 felii cașcaval/cheddar,, 2 ouă,, 2 linguri lapte,, 1 cană pesmet,, 1 cană făină,, ulei pentru prăjit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval.
Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm.
Se pot fixa cu scobitori.
Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte.
În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul.
Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet.
Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene.
Încingem cuptorul la 220 grade C.
Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute.
Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.
Servim cu garnitura preferată!
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel

8 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

    f. usor de preparat, dupa explicatiile tale !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

    Arata foarte bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

    delicios...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

      Delicios ! trebue sa fac si eu ca mi-ai facut pofta :) *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),
  • sare,
  • piper negru,
  • 4 felii suncă presată,
  • 4 felii cașcaval/cheddar,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 cană pesmet,
  • 1 cană făină,
  • ulei pentru prăjit.

Raporteaza reteta

Retete
de elucubratii culinare
Tort Amaretto cu ciocolată

Tort Amaretto cu ciocolată

Se începe cu prepararea blatului. Untul la temperatura camerei se freacă bine cu zahărul pudră

11 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Torturi
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Într-un castron cernem făina și ne pregătim la îndemână restul ingredientelor.

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Penne cu legume și cod

Penne cu legume și cod

Se pune apa la fiert cu un praf de sare. Când apa începe să fiarbă se pun pastele la fiert conform

4 voturi    6 comentarii
1h
Salate cu peste

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

f. usor de preparat, dupa explicatiile tale !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Muschi de porc cu ciuperci