Se presara sare peste fiecare fileu de pui. Daca sunt prea groase se bat putin cu ciocanul pentru snitele.Se adauga cate o felie de bacon si una de cascaval. Se ruleaza strans si se prind cu cate o scobitoare ca sa nu se desfaca. Se dau prin faina,se scutura excesul, se dau prin ou,iar apoi prin pezmet. Intr-un recipient de plastic se presara pezmet,se aranjaza rulourile de pui si se acopera cu capac, film transparent, folie de aluminiu, ce aveti la indemana. Daca va grabiti cu mancarea de pranz sau cina, se da recipientul 1/2h la congelator (ca sa se fixeze ingredientele si sa nu se desfaca). Daca va pregatiti pentru a doua zi, (ca mine) se da la frigider pana in momentul prajirii. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se rumenesc rulourile la foc mic. Se scot pe hartie absorbanta. Se servesc calde cu salata,cartofi,sosuri, dupa gust. Sper sa va placa!
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii