Autor:
raluka (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 martie 2012
Ingrediente
1 piept de pui taiat fileuri, felii de bacon afumat (sunca presata), felii de cascaval, 2 oua, pesmet, faina, scobitori, ulei pt prajit
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se presara sare peste fiecare fileu de pui. Daca sunt prea groase se bat putin cu ciocanul pentru snitele.Se adauga cate o felie de bacon si una de cascaval. Se ruleaza strans si se prind cu cate o scobitoare ca sa nu se desfaca. Se dau prin faina,se scutura excesul, se dau prin ou,iar apoi prin pezmet. Intr-un recipient de plastic se presara pezmet,se aranjaza rulourile de pui si se acopera cu capac, film transparent, folie de aluminiu, ce aveti la indemana. Daca va grabiti cu mancarea de pranz sau cina, se da recipientul 1/2h la congelator (ca sa se fixeze ingredientele si sa nu se desfaca). Daca va pregatiti pentru a doua zi, (ca mine) se da la frigider pana in momentul prajirii. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se rumenesc rulourile la foc mic. Se scot pe hartie absorbanta. Se servesc calde cu salata,cartofi,sosuri, dupa gust. Sper sa va placa!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la
15 voturi
4 comentarii
1h
Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.
Se pune o felie de sunca
7 voturi
4 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate