autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu din carne de pui

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
-2 bucăţi de piept de pui (600 g), -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda, -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga, -2 ouă, -30 g fasole verde, -făină, -pesmet, -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se feliază piepţii de pui şi se bat cu ciocanul de şniţele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi brânza feliuţe. Apoi se împachetează şi se fixează cu scobitori (dacă este cazul). Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil) şi în final pesmet. Apoi se pun la prăjit în ulei încins.
Fasolea verde o fierbem şi o tragem rapid în puţin unt, condimentată cu sare şi piper după gust, iar la final o aşezăm pe platou lângă rulouri.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 bucăţi de piept de pui (600 g)
  • -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda
  • -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga
  • -2 ouă
  • -30 g fasole verde
  • -făină
  • -pesmet
  • -sare.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pulpe de pui