Se feliază piepţii de pui şi se bat cu ciocanul de şniţele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi brânza feliuţe. Apoi se împachetează şi se fixează cu scobitori (dacă este cazul). Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil) şi în final pesmet. Apoi se pun la prăjit în ulei încins.
Fasolea verde o fierbem şi o tragem rapid în puţin unt, condimentată cu sare şi piper după gust, iar la final o aşezăm pe platou lângă rulouri.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii