autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu din carne de pui

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
-2 bucăţi de piept de pui (600 g), -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda, -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga, -2 ouă, -30 g fasole verde, -făină, -pesmet, -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se feliază piepţii de pui şi se bat cu ciocanul de şniţele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi brânza feliuţe. Apoi se împachetează şi se fixează cu scobitori (dacă este cazul). Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil) şi în final pesmet. Apoi se pun la prăjit în ulei încins.

Fasolea verde o fierbem şi o tragem rapid în puţin unt, condimentată cu sare şi piper după gust, iar la final o aşezăm pe platou lângă rulouri.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Am scos pielea de pe pulpe si le-am taiat pe jumatate. Le-am spalat bine. Le-am pus intr-o tava impreuna

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 bucăţi de piept de pui (600 g)
  • -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda
  • -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga
  • -2 ouă
  • -30 g fasole verde
  • -făină
  • -pesmet
  • -sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura taraneasca