autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu din carne de pui

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
-2 bucăţi de piept de pui (600 g), -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda, -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga, -2 ouă, -30 g fasole verde, -făină, -pesmet, -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se feliază piepţii de pui şi se bat cu ciocanul de şniţele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi brânza feliuţe. Apoi se împachetează şi se fixează cu scobitori (dacă este cazul). Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil) şi în final pesmet. Apoi se pun la prăjit în ulei încins.

Fasolea verde o fierbem şi o tragem rapid în puţin unt, condimentată cu sare şi piper după gust, iar la final o aşezăm pe platou lângă rulouri.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Pui dulce

Pui dulce

Se pun stafidele in coniac. Se spala pulpele se cresteaza din loc in loc pana la os. Se condimenteaza

3 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 bucăţi de piept de pui (600 g)
  • -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda
  • -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga
  • -2 ouă
  • -30 g fasole verde
  • -făină
  • -pesmet
  • -sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Favas á Algarvia