autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu din carne de pui

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
-2 bucăţi de piept de pui (600 g), -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda, -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga, -2 ouă, -30 g fasole verde, -făină, -pesmet, -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se feliază piepţii de pui şi se bat cu ciocanul de şniţele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi brânza feliuţe. Apoi se împachetează şi se fixează cu scobitori (dacă este cazul). Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil) şi în final pesmet. Apoi se pun la prăjit în ulei încins.

Fasolea verde o fierbem şi o tragem rapid în puţin unt, condimentată cu sare şi piper după gust, iar la final o aşezăm pe platou lângă rulouri.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Varza acra cu afumatura si masline negre

Varza acra cu afumatura si masline negre

Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita. Se pune cimbru, ulei,

4 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 bucăţi de piept de pui (600 g)
  • -200 g de brânză gouda - recomandare: Lindenhof - Gouda
  • -100 g şuncă Praga - recomandare: Casa Gustului - Şuncă Praga
  • -2 ouă
  • -30 g fasole verde
  • -făină
  • -pesmet
  • -sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Vinete umplute