Cordon bleu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cordon bleu

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 gr carne de porc pentru snitele
  • 2 linguri mustar dulce
  • cascaval felii(eu il fac in casa)
  • 20 felii sunca slaba
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • 1 cub MAGGI de pui

Mod de preparare

Carnea se feliaza in felii subtiri si se bate cu batatorul pentru snitele, se ung cu mustar se condimenteaza, apoi asezam cate o felie de sunca apoi de cascaval si le rulam. Se prind cu scobitori ca sa nu curga compozitia in timpul prajirii.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si apoi se dau la prajit pachetelele date in prealabil in faina,ou si pesmet. Dupa ce s-au prajit se scurg pe servetele de hartie se scot scobitorile si cand sunt reci se feliaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise