Cordon bleu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cordon bleu

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 gr carne de porc pentru snitele
  • 2 linguri mustar dulce
  • cascaval felii(eu il fac in casa)
  • 20 felii sunca slaba
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • 1 cub MAGGI de pui

Mod de preparare

Carnea se feliaza in felii subtiri si se bate cu batatorul pentru snitele, se ung cu mustar se condimenteaza, apoi asezam cate o felie de sunca apoi de cascaval si le rulam. Se prind cu scobitori ca sa nu curga compozitia in timpul prajirii.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si apoi se dau la prajit pachetelele date in prealabil in faina,ou si pesmet. Dupa ce s-au prajit se scurg pe servetele de hartie se scot scobitorile si cand sunt reci se feliaza.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura