autor:

Fara foto

» » Aperitive

Corn dog

Autor: Mirutzidona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 07 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirutzidona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 07 februarie 2014

Ingrediente
4 crenvursti, , 1 ou, , 4 linguri faina, , 2 linguri faina de malai, , 1/2 cana de lapte, , 1 lingurita praf de copt, , sare, piper, , ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca oul cu faina, faina de malai, laptele, praful de copt, sare, piper pana obtinem un aluat ca si de clatite, poate putin mai gros. Trecem crenvurstii prin putina faina, apoi prin aluat. Ii frigem in baie de ulei cate 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt aurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corn dog" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de gaina

Rulada din piept de gaina

1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se

19 voturi    19 comentarii
30h
Aperitive cu carne
Tartine din cremwursti (pentru copii)

Tartine din cremwursti (pentru copii)

Se toaca crenwurstii intr-un robot de bucatarie dupa care se amesteca cu ouale, batute bine, adaugam

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 crenvursti
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri faina de malai
  • 1/2 cana de lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pogaci