Se topeste untul dar nu prea cald, un pic cald sa fie, se adauga ouale, se amesteca bine dar doar intr-o parte sa nu se taie aluatul, se pune drojdia. Drojdia se pune inainte intr-un pic de apa ţi un pik de zahar sa se dizolve repede. Se pune cite un pic de faina si se amesteca in continuu pina aluatul nu se mai lipeţte de mina. Dintr-un 1kg de faina ramine 2 pumni de aluat.
Aluatul se pune
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii