autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

cornulete

Autor: revela dinca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: revela dinca (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
un cub drojdie,, 2 cani untura sau margarina, 1 cana bors, 2 galbenusuri, zahar vanilat sau esenta, faina cat cuprinde, pt umplutura gem sau marmelada

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele,se face o coca moale buna de intins care se lasa 20 minute la rece, se intinde foaia si se taie in patrate pe care se pune putina marmelada si se rasucesc strangandu-se putin la capat.
Daca ti-a placut reteta noastra "cornulete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu untura si rahat

Cornulete cu untura si rahat

Intr-un bol se mixeaza untura cu sarea, galbenusurile si extractul de vanilie. Se adauga smantana

167 voturi    28 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Cornulete in doua straturi

Cornulete in doua straturi

1. Drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina se pune sa creasca, apoi se amesteca cu ouale,

8 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un cub drojdie,
  • 2 cani untura sau margarina
  • 1 cana bors
  • 2 galbenusuri
  • zahar vanilat sau esenta
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura gem sau marmelada

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine simpla frumos impletita