autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

cornulete

Autor: revela dinca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: revela dinca (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
un cub drojdie,, 2 cani untura sau margarina, 1 cana bors, 2 galbenusuri, zahar vanilat sau esenta, faina cat cuprinde, pt umplutura gem sau marmelada

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele,se face o coca moale buna de intins care se lasa 20 minute la rece, se intinde foaia si se taie in patrate pe care se pune putina marmelada si se rasucesc strangandu-se putin la capat.
Daca ti-a placut reteta noastra "cornulete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu unt

Cornulete cu unt

Incalzim putin laptele, sa fie caldut, adaugam zaharul si amestecam putin, dupa care punem si drojdia

15 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu unt

Cornulete cu unt

Se mixeaza untul cu zaharul,pana cand acesta din urma nu se mai simte deloc in compozitie,apoi se

4 voturi    6 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un cub drojdie,
  • 2 cani untura sau margarina
  • 1 cana bors
  • 2 galbenusuri
  • zahar vanilat sau esenta
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura gem sau marmelada

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine din faina de porumb fara gluten