Se amesteca faina cu galbenusele.Daca e drojdie uscata,in pliculet,amestecati in prealabil drojdia cu faina.Apoi se adauga cele 4 linguri cu smantana si pachetul de margarina.Treptat se adauga branza si sarea, pana se formeaza o coca buna de intins.
Pe un planseu sau pe masa se formeaza bile de aluat.Se intind sub forma unui cerc,dupa care se taie in 8 fasii triunghiulare.Acestea se ruleaza de la exterior spre interior.
Albusul se bate cu putina boia.
Odata formate cornuletele, se aseaza intr-o tava,se ung cu pensula cu albusul batut cu boia,si se razuieste cascaval deasupra.Se tin la cuptor pana s-au rumenit.Dupa preferinta se poate adauga si chimen deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii