Din cele mai sus se face un aluat si se lasa la dospit minim 35-40 minute la loc caldut ferit de curent, Se formeaza bile de aluat care se intinde in forma de cerc,se taie in 8 triunghiuri, se adauga gemul si se fac cornuletele. Dupa ce sunt facute se lasa la dospit cam 20 de minute acoperite, apoi se coc in cuptorul incalzit cam 10-12 minute pana devin aurii si frumoase.
Inainte de a fi puse in cuptor se ung cu galbenus de ou, pentru a fi frumoase si lucioase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii