autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cornulete cu jumari

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1 ou, 400 g faina, 200 g jumari, 3 linguri smantana, 1 varf de cutit de bicarbonat, 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Dai jumarile prin masina de tocat, adaugi faina, oul, smantana, bicarbonatul stins cu lamaie si coaja rasa de lamaie. Framanti un aluat elastic din care intinzi 2-3 foi. Tai fiecare foaie in 6-8 bucati si formezi cornulete. Le asezi intr-o tava unsa cu untura si le coci la foc potrivit, timp de 20-25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu jumari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu mere si scortisoara

Briose cu mere si scortisoara

Pregatim un bol si o sita in care punem praful de copt. Adaugam faina si le cernem impreuna. Punem

3 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac

Cozonac

Cand ne apucam de aluat, toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei (eu le-am pregatit

4 voturi    3 comentarii
3h 50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 400 g faina
  • 200 g jumari
  • 3 linguri smantana
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
  • 1 lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Hatif dulce de curmale, alune si ciocolata