autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Cornulete cu rahat

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
ptr aluat, 200 gr de unt, 175 gr de smintina, 2 pahare de faina, , ptr umplutura, rahat de diferite culori, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul cu smintina pina se desfac bine se poate folosi mixerul.Se adauga faina se framinta putin aluatul pina devine fraged si se da la frigider ptr 2ore.Este bine de invelit cu nailon inainte de-l punem la frigider.
Se intinde din aluat o foaie si se taie triunghiuri subtiri se pune o bucatica de rahat la baza fiecarui triunghi si se rostogoleste ca un rulou mic.Se pun in tava tapetata cu pergament si se coc la 160 de grade aproape 20 de minute pina devin aurii.Se presoara cu zahar pudra.Se pot mentine intr-o cutie inchisa ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

1. Freaca margarina (acomodata cu temperatura camerei) cu zaharul pudra si 2 pliculete de zahar vanilat

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Incalzim putin laptele si il turnam peste unt. Amestecam foarte bine untul cu laptele - pana cand

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    La aceasta reteta se poate potrivi si o marmelada de fructe daca este tare este foarte nimerita.Citeodata rahatul se intareste in copt si marmelada nu si deasemeni se pot umple cu crema de ciocolata de la borcan.Copiilor le place mai mult cu ciocolata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • ptr aluat
  • 200 gr de unt
  • 175 gr de smintina
  • 2 pahare de faina
  • ptr umplutura
  • rahat de diferite culori
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

La aceasta reteta se poate potrivi si o marmelada de fructe daca este tare este foarte nimerita.Citeodata rahatul se intareste in copt si marmelada nu si deasemeni se pot umple cu crema de ciocolata de la borcan.Copiilor le place mai mult cu ciocolata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura zebra