autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

CORNULETE CU SMANTANA SI RAHAT

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
300gr faina, 200gr smantana, 200gr unt, sare, rahat, zahar pudra.

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Faina se cerne pe o planseta, iar la mijloc se pune untul taiat bucatele, smantana, sarea. Se framanta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde o foaie, care se taie in patrate cu latura de cate 4 cm, iar la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepand cu un colt al patratului. Se coc la foc potrivit si se dau fierbinti prin zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNULETE CU SMANTANA SI RAHAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine Iuliana

Paine Iuliana

Se pregateste un aluat din ingredientele de mai sus. Se lasa sa creeasca pina isi mareste volumul

4 voturi    10 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Placinta (melcisori ) cu mere

Placinta (melcisori ) cu mere

In ton cu vremea de-afara :) Aluat: Amestecam toate ingredientele si framantam bine pana

6 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 200gr smantana
  • 200gr unt
  • sare
  • rahat
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
coronita umpluta cu branza