autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

CORNULETE CU SMANTANA SI RAHAT

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
300gr faina, 200gr smantana, 200gr unt, sare, rahat, zahar pudra.

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Faina se cerne pe o planseta, iar la mijloc se pune untul taiat bucatele, smantana, sarea. Se framanta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde o foaie, care se taie in patrate cu latura de cate 4 cm, iar la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepand cu un colt al patratului. Se coc la foc potrivit si se dau fierbinti prin zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNULETE CU SMANTANA SI RAHAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez

Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura

Prajitura

Se separa ouale, mai intai se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul si se mai bat pana

23 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 200gr smantana
  • 200gr unt
  • sare
  • rahat
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi