Intr-un vas se amesteca 100g smantana cu 200g faina si sare pana se face un aluat bine facut (daca smantana e foarte groasa se mai adauga putina apa). Se lasa aluatul 10-15 minute la frigider.
100g de sunca de Praga (se poate pune jumate sunca, jumate costita) se taie cubulete. 100g cascaval se rade mic peste, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine. Aluatul se intinde subtire si se taie rondele cu un pahar cu gura mare. Se pune pe fiecare cerculet putin amestec de sunca si cascaval, se ruleaza si se arcuieste. Se pun cornuletele in tava, se ung cu galbenus de ou si se bag in cuptorul incins circa 20 de minute.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii