Se mixeaza untul cu zaharul,pana cand acesta din urma nu se mai simte deloc in compozitie,apoi se adauga nuca macinata si faina.Se framanta bine cu mana,pana se obtine un aluat tare.Se ia cate o lingurita de aluat si se ruleaza in palma,formand niste bastonase,care se indoaie la capete.
Se pun intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se dau la cuptor,la foc potrivit pentru 10-15 minute.
Cand sunt gata se lasa putin sa se raceasca,se tavalesc prin zahar pudra vanilat si se servesc.Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii