Margarina si zaharul pudra se pun intr-un castron si se freaca spuma.Se pune apoi pe planseta,se adauga nucile prajite si macinate,faina si se framanta bine.Din aceasta compozitie se intind suluri rotunde de grosimea degetului mic;se taie in lungime de 6-8 cm si se da forma de cornulet.Se coc la foc potrivit si cat sunt calde se trec usor prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii