Se freaca drojdia cu zahar,se adauga uleiul,sare,bors,mirodeniile apoi faina;se omogenizeaza bine,se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min;se ruleaza aluatul,se taie in 6buc.egale,fiecare bucata se intinde in forma rotunda dupa care se taie in triunghiuri;se pune umplutura dorita,se ruleaza si se coc in tava neunsa 20-25min dupa care se pudreaza cu zahar farin.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii