autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Cornulete de casa

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
250g faina,, 150ml ulei,, 100ml bors proaspat,, 25g drojdie,, 1lingura zahar,, sare,, coaja de lamaie,, zahar vanilat,, gem,, nuca,, rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca drojdia cu zahar,se adauga uleiul,sare,bors,mirodeniile apoi faina;se omogenizeaza bine,se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min;se ruleaza aluatul,se taie in 6buc.egale,fiecare bucata se intinde in forma rotunda dupa care se taie in triunghiuri;se pune umplutura dorita,se ruleaza si se coc in tava neunsa 20-25min dupa care se pudreaza cu zahar farin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta frageda cu dovleac

Placinta frageda cu dovleac

O placinta aromata si frageda de ti se topeste-n gura...te lingi pe degete si mai iei o bucata :) Mixam

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Savarina de la ea de acasa

Savarina de la ea de acasa

1. Intr-un lighenus se pune faina si drojdia care se dizolva in putina apa calduta(eu am pus 2-3

12 voturi    3 comentarii
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    ce bune sunt!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250g faina,
  • 150ml ulei,
  • 100ml bors proaspat,
  • 25g drojdie,
  • 1lingura zahar,
  • sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • gem,
  • nuca,
  • rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bune sunt!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
TRANDAFIRI PANE