Intr-un castron pregatim aluatul amestecand borsul cu drojdia , uleiul, sarea si faina se framanta pana obtinem un aluat potrivit nu prea tare.
Se va lasa o jumatate de ora la crescut apoi se intinde foi circulare care le vom taia cu ruleta in raze pe partea mai lata se aseaza batonase subtiri de rahat si se ruleaza spre varf. Cornuletele le vom aseza in tava de aragaz unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Cornuletele se coc la foc rapid. dupa ce le scoatem din cuptor vor fi pudrate cu zahar pudra in care se amesteca si zahar vanilat pentru aroma.
Sunt delicioase si nu contin grasimi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii