Intr-un castron pregatim aluatul amestecand borsul cu drojdia , uleiul, sarea si faina se framanta pana obtinem un aluat potrivit nu prea tare.
Se va lasa o jumatate de ora la crescut apoi se intinde foi circulare care le vom taia cu ruleta in raze pe partea mai lata se aseaza batonase subtiri de rahat si se ruleaza spre varf. Cornuletele le vom aseza in tava de aragaz unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Cornuletele se coc la foc rapid. dupa ce le scoatem din cuptor vor fi pudrate cu zahar pudra in care se amesteca si zahar vanilat pentru aroma.
Sunt delicioase si nu contin grasimi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii