autor:

Fara foto

» » Prajituri

Cornulete fragede

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Ingrediente
500 ml ulei, 250 ml vin alb, un praf sare, faina cat cuprinde pt un aluat potrivit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se lasa aluatul cca 20 min sa se odihneasca.Apoi se intind foi , cam de marimea unei farfurii, care se imparte in 8.Se umplu cu diverse -rahat, nuca, gem- si se ruleaza de la marginea cercului spre interior.Se aseaza in tava si se dau la cuptorul preincalzit.Se coc la foc potrivit cca 20 min.
Cand sunt gata se scot din tava si se pudreaza , caldute fiind, cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Intr-un castron inalt, punem faina, iar in mijlocul ei, adaugam galbenusurile, untul la temperature

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede cu gem

Drojdia se dizolva in laptele caldut cu o lingurita de zahar, lasam 10-15 min. Apoi adaugam o parte

78 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde pt un aluat potrivit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
CLAFOUTIS CU ZMEURA