autor:

» » Prajituri

Cornulete fragede

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Ingrediente
500 ml ulei, 250 ml vin alb, un praf sare, faina cat cuprinde pt un aluat potrivit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se lasa aluatul cca 20 min sa se odihneasca.Apoi se intind foi , cam de marimea unei farfurii, care se imparte in 8.Se umplu cu diverse -rahat, nuca, gem- si se ruleaza de la marginea cercului spre interior.Se aseaza in tava si se dau la cuptorul preincalzit.Se coc la foc potrivit cca 20 min.
Cand sunt gata se scot din tava si se pudreaza , caldute fiind, cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede cu gem

Drojdia se dizolva in laptele caldut cu o lingurita de zahar, lasam 10-15 min. Apoi adaugam o parte

103 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete fragede de post

Cornulete fragede de post

Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina taiata cubulete (margarina

76 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde pt un aluat potrivit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu visine