Se amesteca ingredientele si se lasa aluatul cca 20 min sa se odihneasca.Apoi se intind foi , cam de marimea unei farfurii, care se imparte in 8.Se umplu cu diverse -rahat, nuca, gem- si se ruleaza de la marginea cercului spre interior.Se aseaza in tava si se dau la cuptorul preincalzit.Se coc la foc potrivit cca 20 min.
Cand sunt gata se scot din tava si se pudreaza , caldute fiind, cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii