Ingrediente
1 kg de faina, 25 gr.drojdie, 1 pliculet zahar vanilat, 150 gr.unt, 400 ml lapte, 4 linguri zahar, 2 oua, cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
44 voturi
Mod de preparare
Se framanta bine pana aluatul se desprinde de pe vas, se imparte in doua parti egale si una din jumatati se amesteca cu cacao se framanta si se lasa la crescut 1/2 de ora.
Apoi fiecare jumatate de aluat se imparte in 5 bucati.
Se ia o parte alba si se intinde si apoi una cu cacao si se intinde.Se suprapun si se intinde bine, apoi se taie triunghiuri, se pune umplutura care poate fi rahat, dulceata etc.
Se pun in tava unsa si tapetata cu faina.
Se baga in cuptorul preancalzit cam 15-20 min.
Liuda Liudacika , 27 septembrie 2013
ce fel de sirop??cum se face siropul àsta,este asa de important in aceasta receta(
Adriana Agache , 26 septembrie 2013
o sa incerc sa vad daca sunt asa delicioase ,,,
Lili Morosan , 26 septembrie 2013
Este o retata buna faceam dar cu atatea retete in cap mai uiti de ele ca vin tot mai noi retete
Maria Samoila , 26 septembrie 2013
AM SA INCERC SI EU
Emilia Cseh , 25 septembrie 2013
e delicioasa incercati si voi!
Sempronia Coclici (Bucatar) , 25 septembrie 2013
da, sunt foarte bune. numai ca la mine acasa dupa ce sunt gata se face un sirop cu zahar in care se inmoaie putin si se dau rapid prin nuca de cocos :P
Amelya Marya Negut , 24 august 2013
Heyy! Am urmat reteta..si este foarte delicioasa! Urmati'o si voi! Pupici!
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010
Bine mai arata !