Cornuri calde la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 cornuri
  • 100 gr. unt
  • 200 gr. brinza

Mod de preparare

Se taie cornurile in jumatati, se ung cu unt proaspat si se presara cu brinza sau cascaval ras deasupra. Se pun in tava si cu 10 minute inainte de a se servi la masa se dau la iute sa se rumeneasca putin. In loc de cornuri se pot pregati aperitive din felii de franzela unse cu unt amestecat cu galbenus de ou fiert rascopt, dat prin sita. Pe deasupra cu cascaval ras sau cu alta brinza.

Se dau la cuptor, la foc iute, cu 10 minute inainte de a fi servite

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...

Covrigi turcesti cu susan - Simit
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor