Costitele spalate,condimentate din belsug,se pun intr-un vas impreuna cu vinul,uleiul,se maseaza bine apoi se acopera si se lasa la frigider pana a doua zi intorcandu-le din cand in cand.
Toate legumele curatate,spalate,taiate in cubulete mai mari,ciupercile intregi sau jumatati.
Intr-o tava sau alt vas,se pun costitele vertical,legate cu ata alimentara de jur imprejur,in mijloc si pe langa ele se pun legume,se rastoarna tot baitul de la marinat,crengute de salvie si rozmarin printre legume,se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mic 1-2h depinde de cuptor.
Cand sunt gata,se taie si se serveste pe farfurie impreuna cu legume si salata verde.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii