Se face o marinata din : 2 linguri ulei de masline, condiment pentru miel, rozmarin, miere, chilli, cimbru cu care se ung costitele pe ambele parti dupa care se dau 2 ore la rece sa se patrunda aromele.
Se aseaza costitele intr-o tava, se toarna paharul de vin, putin ulei de masline, un pahar de apa, cateva foi de dafin, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 50 de minute (daca este cazul se mai completeaza cu apa) dupa care se ia folia jos, si se mai lasa putin la cuptor pentru a se rumeni costitele.
Intre timp ce costitele sunt la cuptor se pregatesc cartofii. Se pun cartofii taiati cubulete la fiert in apa cu sare, avand grija sa nu se sfarame. Cand sunt fierti, se strecoara apa si se calesc in unt topit, se adauga frunze de patrunjel taiate marunt si se serveste cald. Pofta Buna !!!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii