autor:

Adela Zilahi

» » Aperitive

Costita fiarta cu usturoi

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2012

Ingrediente
1/2 kg costita fara os, usor afumata ( se poate si neafumata), 6-8 catei de usturoi, sare, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina apa (s-ar putea sa fie sarata daca a fost afumata) si cu 6 catei de usturoi. Se lasa la fiert la foc potrivit (nu mare).
Dupa ce a fiert, se prepara o pasta din usturoi si boia de ardei, adica, se piseaza usturoiul se amesteca cu un praf de sare (foarte putin) si 1 lingurita de boia dulce. Se unge cu aceasta pasta si se da la rece
Tipsuri: se poate adauga mai putin usturoi, dar prin fierbere isi pierde acea tarie, dar o sa fie aromat, gustul puternic de usturoi, da acea pasta. Puteti folosi doar un catel, depinde de gustul fiecaruia!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita fiarta cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateu de casa - reteta slovaca

Pateu de casa - reteta slovaca

Curatam ficateii si ii taiem apoi in doua. Punem toate ingredientele intr-un blender si mixam 1-2

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piftie de curcan

Piftie de curcan

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece,o ceapa,1 morcov si 2-3 catei de usturoi.Apa trebuie

10 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg costita fara os
  • usor afumata ( se poate si neafumata)
  • 6-8 catei de usturoi
  • sare
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

My Fancy Cake (Chef de cuisine)

Cat de buna trebuie sa fie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de carne