autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Costite de miel coapte (la cuptor )

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 3 lingurite sos Worcestershire, 12 costite de miel, 2 cesti pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 190*C.

Intr-un vas adinc se pun ouale si sosul; se bat bine.

Fiecare costita se da prin amestecul respectiv si apoi prin pesmet. Se pun costitele intr-o tava unele linga altele (sa nu se suprapuna) si se dau la cuptor cam 20 min (mai mult daca le vrem mai prajite).
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel coapte (la cuptor )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI PE SARE LA CUPTOR

PUI PE SARE LA CUPTOR

Puiul se spala, se despica pe piept si se aseaza in tava aragazului care s-a tapetat cu un strat

21 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
ANTRICOT DE VITA LA GRATAR

ANTRICOT DE VITA LA GRATAR

Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 lingurite sos Worcestershire
  • 12 costite de miel
  • 2 cesti pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de porc la tava