autor:

Fara foto

» » Fripturi

Costite de miel in sos de vin

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
500 gr. broccoli, sare, 4 cepe, 2 catei usturoi, 8 costite de miel, 2 linguri ulei, 1 lingurita boabe piper verde, o cana de vin rosu sec

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata broccoli, se spala si se desparte in buchetele, care se fierb in apa cu sare 5 min. Se trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se tin la cald. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca. Se spala costitele si se sterg cu un prosop de hartie. Se prajesc bine in ulei. Se adauga ceapa, usturoiul si boabele de piper verde de la borcan. Se toarna vin rosu si se lasa carnea sa se marineze inauntru 5 min. Costitele se iau din sos si se tin la cald. Sosul se da in fiert si se potriveste de sare. Costitele se asaza pe farfurii impreuna cu sos si broccoli
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui îmbãtat cu bere si cartofii noi înveliti în bacon la cuptor