autor:

Fara foto

» » Fripturi

Costite de porc la punga

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg de costita porc, 1 punga knorr pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura, 50 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Costita se taie si se presara cu condimentul knorr. Se adauga costitele in punga, se perforeaza punga in 2-3 locuri si se lasa la foc mediu pentru 1 ora. Dupa o ora desfacem punga, scoatem cu grija costitele si le punem intr-un vas yena. Stropim costitele cu 50 ml vin si le punem la cuptor la foc mediu pentru inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la punga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura pentru Paste

Friptura pentru Paste

Spalam pulpele le curatam le crestam apoi le asezam in tava le dam cu sare si toate celalalte condimente

4 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste

6 voturi    17 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

    Imi place friptura pregatita la punga.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Mmm ce pofta mi s-a facut.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de costita porc
  • 1 punga knorr pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • 50 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Imi place friptura pregatita la punga.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval