autor:

anuta

» » Fripturi

Costite de porc umplute

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 februarie 2016

Ingrediente
6 bucati de coasta de porc,6 bucati jambon feliat,3-4 ciuperci Champignion,un ardei rosu,unul verde,o ceapa rosie,marar tocat fin,200 g amestec de legume congelat,ulei,sare amestec de condimente(cimbrisor,busuioc,maghiran,oregano)piper,200 ml vin alb sec,2 foi de dafin,cateva boabe de piper, foi de usturoi verde(frunze),ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Se indeparteaza oasele coastelor,apoi cu un ciocan de snitele intindem fiecare bucata ,atat cat se poate.Se sareaza si se condimenteaza cu piper si amestec de condimente apoi se lasa cateva minute la rece.
2.Ceapa se taie julien,ardeii se feliaza subtire ,la fel si ciupercile curatate de pielita,apoi se calesc impreuna intr-un strop de ulei,cu legumele dezghetate,iar cand incep sa se inmoaie,se sareaza si condimenteaza dupa gust.Se opreste focul si se presara mararul verde.Se lasa sa se racoreasca un pic.
3.Se aseaza jambonul feliat iar peste el bucatile de costita condimentate,peste care se puna cate o lingura varfuita din amestecul de legume.Se ruleaza usor cu mana apoi fiecare rulou se leaga cu cate o frunza verde de usturoi si se aseaza rulou langa rulou,asezate vertical(in picioare),intr-o tavita de cozonac.Se stropesc cu un pic de ulei ,se adauga vinul si o parte de apa ,un praf de sare,foi de dafin si cateva boabe de piper,dupa care se dau la cuptor.Sunt gata cand rulourile se rumenesc frumos si zeama din tavita scade mai mult de jumatate.Cand rulourile incep sa se rumeneasca,se uda cu zeama din tavita.Se servesc fierbinti sau chiar reci,sunt la fel de delicioase,alaturi de un pahar de vin.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga

9 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Fripturi
Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Reteta nu e complicata de loc. Luam o tava, punem 2 linguri de ulei de masline, asezam ceafa de porc

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 bucati de coasta de porc,6 bucati jambon feliat,3-4 ciuperci Champignion,un ardei rosu,unul verde,o ceapa rosie,marar tocat fin,200 g amestec de legume congelat,ulei,sare amestec de condimente(cimbrisor,busuioc,maghiran,oregano)piper,200 ml vin alb sec,2 foi de dafin,cateva boabe de piper, foi de usturoi verde(frunze),ulei

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clisă friptă şi pită picurată