Se face un aluat, apoi se fac bilute si se asaza in formele cosulet.
Se face un aluat, apoi se fac bilute si se asaza in formele cosulet.
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul cu mixerul.
Cu o lingura de lemn se adauga apoi nuca, amestecand usor apoi esenta de rom.
Peste aluat, in cosulet se adauga un varf de lingura de dulceata (preferabil acrisoara) si apoi se pune crema.
Se coace la 180 de grade C, aprox. 30 de min.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii