Se face un aluat, apoi se fac bilute si se asaza in formele cosulet.
Se face un aluat, apoi se fac bilute si se asaza in formele cosulet.
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul cu mixerul.
Cu o lingura de lemn se adauga apoi nuca, amestecand usor apoi esenta de rom.
Peste aluat, in cosulet se adauga un varf de lingura de dulceata (preferabil acrisoara) si apoi se pune crema.
Se coace la 180 de grade C, aprox. 30 de min.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii