Cosulet cu surprize

Se face un aluat, apoi se fac bilute si se asaza in formele cosulet.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Cosulet cu surprize

Ingrediente

  • Aluat:
  • - 4 linguri de untura
  • - ½ pachet de unt
  • - 4 linguri de smantana
  • - 4 galbenusuri
  • - Coaja rasa de la o lamiae
  • - 1 plic praf de copt
  • - Faina cat cuprinde(aprox. 400g)
  • Umplutura:
  • - 4 albusuri
  • - 200 g zahar
  • - 200 g nuca
  • - 1 esenta rom

Mod de preparare

Se face un aluat, apoi se fac bilute si se asaza in formele cosulet.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul cu mixerul.

Cu o lingura de lemn se adauga apoi nuca, amestecand usor apoi esenta de rom.

Peste aluat, in cosulet se adauga un varf de lingura de dulceata (preferabil acrisoara) si apoi se pune crema.

Se coace la 180 de grade C, aprox. 30 de min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise