autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Cosulete cu branza

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
250 g branza vaci, 50 g unt, 2-3 linguri de smantana, sare, cateva fire de marar, 1 ceapa, 6 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se mixeaza cu untul moale si smantana,pana devine o crema fina si spumoasa.Se adauga ceapa si mararul tocate marunt.Se potriveste gustul de sare.
Rosiile se scobesc de miez si se umplu cu crema de branza.
Din fasii de rosie se formeaza tortita cosuletului si se orneaza cu fire de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete din biscuiti cu branza si pepene galben

Cosulete din biscuiti cu branza si pepene galben

1.Se maruntesc biscuitii la robot apoi se framanta bine cu margarina topita si mierea. Cu aceasta

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Cosulete umplute cu crema de branza

Cosulete umplute cu crema de branza

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand

6 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Aroma ,delicatetze si elegantza!***** Felicitari pentru toate retetele deosebite cu care ne delectezi.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Foarte frumos!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Mihaela ai o prezentare deosebita,felicitari.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Delicioasa reteta,dar prezentarea super,felicitari:)

    • Fara foto

      miha278 (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Multumesc mult fete dragi! :)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      O reteta delicioasa... si arata foarte bine.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Arata excelent, felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Vor arata foarte bine printre alte aperitive.Superbe cosuletele;stiam si eu aceasta reteta,dar uitasem de ea. Noroc cu tine!Multumesc!

    • Fara foto

      miha278 (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Multumesc mult fetelor!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

      Frumos!Felicitarile mele.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Aspectuos

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza vaci
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • cateva fire de marar
  • 1 ceapa
  • 6 rosii

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

54 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Aroma ,delicatetze si elegantza!***** Felicitari pentru toate retetele deosebite cu care ne delectezi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de conopida