Cosulete cu fructe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Cosulete cu fructe

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 500 g fructe congelate( zmeura, capsuni, caise, piersici) sau crude, taiate bucati
  • 300 g zahar tos

Mod de preparare

Fructele se pun intr-o cratita cu zaharul si se tin sa dea cateva clocote pana se inmoaie.

Foietajul lasat anterior la decongelat la temperatura camerei se taie in patrate egale, se aseaza in forma de muffins pe hartiute speciale si se umple cu compozitia de fructe, scurse de surplusul de sirop.

Marginile foietajului se ung cu galbenus si se da tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Siropul ramas se lasa putin la scazut la foc mic si se poate servi alaturi de cosulete.

Se pot adauga fructe proaspete pentru decor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise