Fructele se pun intr-o cratita cu zaharul si se tin sa dea cateva clocote pana se inmoaie.
Foietajul lasat anterior la decongelat la temperatura camerei se taie in patrate egale, se aseaza in forma de muffins pe hartiute speciale si se umple cu compozitia de fructe, scurse de surplusul de sirop.
Marginile foietajului se ung cu galbenus si se da tava la cuptor pana se rumenesc frumos.
Siropul ramas se lasa putin la scazut la foc mic si se poate servi alaturi de cosulete.
Se pot adauga fructe proaspete pentru decor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii