autor:

Lepadatu_Luminita

» » , Aperitive, Fripturi

Cosulete din muschiulet de porc afumat

Autor: Lepadatu_Luminita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lepadatu_Luminita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2015

Ingrediente
Pentru 6 persoane avem nevoie de:, 24 feli de muschi afumat taiate subtiri, 6 oua, patrunjel tocat marunt, 3 fire de ceapa verde, 100 gr cascaval afumat

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros.

Se pun feliile de de muschiulet in juru aluminului asa incat sa se formeze un cosulet.

Cand sunt toate sase umplute cu muschiul de porc se aseaza in tava.

Cand sunt toate asezate in fiecare cosulet se pune deasupra fiecaria cate un ou crud

Apoi se adauga ceapa taiata rondele si patrunjelu se baga la cuptor.

Cand sunt gata bine rumenite se scot si se razuieste cascavalul afumat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din muschiulet de porc afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi
Ficatei prajiti si cartofi la cuptor

Ficatei prajiti si cartofi la cuptor

Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit intr-o

5 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane avem nevoie de:
  • 24 feli de muschi afumat taiate subtiri
  • 6 oua
  • patrunjel tocat marunt
  • 3 fire de ceapa verde
  • 100 gr cascaval afumat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura la dubletta cu salata de ghebe