Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros.
Se pun feliile de de muschiulet in juru aluminului asa incat sa se formeze un cosulet.
Cand sunt toate sase umplute cu muschiul de porc se aseaza in tava.
Cand sunt toate asezate in fiecare cosulet se pune deasupra fiecaria cate un ou crud
Apoi se adauga ceapa taiata rondele si patrunjelu se baga la cuptor.
Cand sunt gata bine rumenite se scot si se razuieste cascavalul afumat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii