Am folosit 3 felii cu coaja, iar celorlalte 3 le-am indepartat coaja .Apoi,le-am umezit cu putina apa si le-am asezat in formele de briose unse in prealabil cu ulei sau margarina obtinand astfel cosuletele mult dorite.
Se introduce tava la cuptor la foc mediu pana se intaresc.
Cand sunt gata se vor lasa sa se raceasca in forme,dupa care se vor scoate cu grija si se vor umple cu diverse paste,creme,salate.
Daca tot este post si maine avem dezlegare la peste ,am folosit drept umplutura salata de icre si am ornat cosuletele cu frunze de patrunjel.
Este un preparat ieftin,rapid si de mare efect...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii