autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet a la Alexandra

Autor: Alexandra Craciun (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra Craciun (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 august 2005

Ingrediente
4 cotlete de porc,4 rondele de ananas din compot,ulei, un ou, faina

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

11 voturi

Mod de preparare

Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete.Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec.Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet a la Alexandra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciocanele marinate la cuptor

Ciocanele marinate la cuptor

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si

2 voturi    4 comentarii
12h 50 min
Fripturi
Porchetta cu salvie si cascaval

Porchetta cu salvie si cascaval

Ceapa si usturoiul se curata si se taie cat de marunt se poate. La fel si patrunjelul verde. Se

3 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc,4 rondele de ananas din compot,ulei
  • un ou
  • faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
PLATOU CALD MUNTENESC