autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet cu bere

Autor: Gabriela Sirbu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Sirbu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Ingrediente
2 cotlete de porc (cea 180 g bucata), 1 lingurita boia de ardei dulce, piper proaspat macinat, 2 lingura unt topit, 6 lingura bere sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Peste cotlete se presara bine boia si piper.Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.Cotletele se sareaza si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de mistreţ

Friptură de mistreţ

In primul rand se spala carnea, se sareaza putin si se lasa la rece. Intre timp se amesteca: sosul

38 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc (cea 180 g bucata)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • 2 lingura unt topit
  • 6 lingura bere sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor