autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet cu bere

Autor: Gabriela Sirbu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Sirbu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Ingrediente
2 cotlete de porc (cea 180 g bucata), 1 lingurita boia de ardei dulce, piper proaspat macinat, 2 lingura unt topit, 6 lingura bere sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Peste cotlete se presara bine boia si piper.Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.Cotletele se sareaza si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei cu kaiser la cuptor

Ficatei cu kaiser la cuptor

Se spala ficateii, se lasa la scurs. Se pun intr-un vas, se stropesc cu cateva picaturi de ulei si

2 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
flamenquines

flamenquines

Cu ciocaneluL batem bine muschiuleti pana devin subtirei.Tocam marunt usturoiul ,punem deasupra patrunjelul

21 voturi    10 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc (cea 180 g bucata)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • 2 lingura unt topit
  • 6 lingura bere sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi