Cotlet cu ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 bucati de cotlet
  • - ulei de masline
  • pentru sos:
  • - 50 grame de unt
  • - o lingura de otet
  • - o lingura de bulion
  • - o lingurita de mustar
  • - sare
  • - piper
  • - 2 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Carnea se bate in prealabil se asaza pe o folie de aluminiu si se unge cu acea pasta preparata din ingredientele prezentate mai sus pentru sos.Se presara peste sos ceapa verde tocata rondele, impachetam carnea in folie si o introducem la cuptor timp de 30 de minute.Se poate servi cu piure sau cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de must

Budinca de must

Reteta de budinca de must. Cum se prepara budinca de must reteta delicioasa de toamna.

Budinca de must
Pasta de ardei kapia si gogosari

Pasta de ardei kapia si gogosari

Reteta de pasta de ardei kapia si gogosari. Cum se prepara pasta de ardei kapia si gogosari reteta fara conservanti.

Pasta de ardei kapia si gogosari
Gogosi rasucite

Gogosi rasucite

Reteta de gogosi rasucite. Cum prepari acasa reteta de gogosi rasucite.

Gogosi rasucite
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor