autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Fripturi

Cotlet cu ceapa

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
- 4 bucati de cotlet, - ulei de masline, pentru sos:, - 50 grame de unt, - o lingura de otet, - o lingura de bulion, - o lingurita de mustar, - sare, - piper, - 2 fire de ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se bate in prealabil se asaza pe o folie de aluminiu si se unge cu acea pasta preparata din ingredientele prezentate mai sus pentru sos.Se presara peste sos ceapa verde tocata rondele, impachetam carnea in folie si o introducem la cuptor timp de 30 de minute.Se poate servi cu piure sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure

Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure

Intr-o tigaie punem bucatiile de carne clatite cu apa rece si sterse cu un prosop de hartie,se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Sarati si piperati carnea pe ambele parti. Puneti carnea in tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei si

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 4 bucati de cotlet
  • - ulei de masline
  • pentru sos:
  • - 50 grame de unt
  • - o lingura de otet
  • - o lingura de bulion
  • - o lingurita de mustar
  • - sare
  • - piper
  • - 2 fire de ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui crocant
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide