Cotlet cu ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 bucati de cotlet
  • - ulei de masline
  • pentru sos:
  • - 50 grame de unt
  • - o lingura de otet
  • - o lingura de bulion
  • - o lingurita de mustar
  • - sare
  • - piper
  • - 2 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Carnea se bate in prealabil se asaza pe o folie de aluminiu si se unge cu acea pasta preparata din ingredientele prezentate mai sus pentru sos.Se presara peste sos ceapa verde tocata rondele, impachetam carnea in folie si o introducem la cuptor timp de 30 de minute.Se poate servi cu piure sau cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise