autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet cu ciuperci si mazare

Autor: Liza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
4 felii de cotlet, 500g mazare proaspata sau congelata, 300g ciuperci, 1 legatura ceapa verde, 1 lingura mustar, patrunjel,sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce sarezi feliile de carne,amesteci mustarul cu 2 linguri ulei si le ungi pe fiecare.Intr-o tigaie,cu putin ulei,prajesti ceapa verde si ciupercile taiate,apoi adaugi mazarea.Sarezi,piperezi si adaugi patrujel tocat marunt.Cotletele le prajesti si le servesti alaturi de aceasta garnitura.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata

9 voturi    8 comentarii
45 min
Fripturi
Piept de Pui  OLGA

Piept de Pui OLGA

Pieptul de piept se scoate si se tamponeaza de surplus punandu-se pe grill, se lasa aproximativ 5-7

30 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii de cotlet
  • 500g mazare proaspata sau congelata
  • 300g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de antricot inabusita cu cartofi la cuptor