Varza se lasa la desarat putin, dupa care se taie marunt, se condimenteaza cu boia, cimbru, piper dupa gust. Se va cali intr-un ceaun uns cu untura, pana s-a inmuiat (se poate adauga putin apa pt. fragezire).
Cotletele se condimenteaza dupa gust si se prajesc rapid pe o tigaie bine incinsa. (se pastreaza la cald, pana se face varza)
Intr-o tava unsa cu ulei se aranjeaza cotletele "perpelite", iar peste fiecare cotlet se pune ca o movilita (cu un polonic) varza fragezita. Se adauga vinul si tava se inveleste cu folie de aluminiu (copt) si se pune la cuptor bine incins, timp de 30-40min., dupa care se descopera si se stropeste cu ketchupul sau bulionul desfacut si mai sta 10-15 min la cuptor.
Cand se scoate va fi stropita fiecare movilita cu smantana (dupa gust). Recomand un vin rosu sec pentru stins setea de dupa... Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii