autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet de caprioara

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
cotlet de caprioara, unt, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se infierbanta 200 g de unt impreuna cu 150 ml de ulei. Se adauga cotletele si se frig pe ambele parti, avand grija sa nu se usuce prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de caprioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei rapizi

Ficatei rapizi

Ficateii se spala si se scurg bine. Uleiul se incinge si se adauga rapid ficateii. Se lasa 5 minute

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Pulpele de pui se spala bine cu apa rece, se elimina grasimea vizibila, dar si pielita. Se sareaza,

2 voturi    0 comentarii
60h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui cu banane