Pe o tava tapetata cu hartie de copt, se asaza cotletele de porc marinate, peste care se adauga putin ulei de masline. Se introduce tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 20 de minute. Separat, se amesteca mierea cu otetul de mere. Cu jumatate din sosul obtinut, se ung cotletele de porc pe o parte, dupa care se reintroduc la cuptor pentru 3 minute. Dupa ce se scurg cele 3 minute, cotletele se scot si se ung si pe partea cealalta cu sosul ramas, apoi se reintroduc la cuptor pentru inca 3-4 minute. Ciupercile se curata, se taie felii subtiri si se trag in tigaie cu putin ulei de masline, pentru aproximativ 7 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper boabe.
Preparatul se poate servi alaturi de o salata usoara de vara.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii