Cotlet de porc aromat cu miere si garnitura de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 felii de cotlet de porc marinat;
  • -6 linguri de miere;
  • -300 g ciuperci;
  • -2 linguri de oţet de mere;
  • -sare;
  • -piper boabe;
  • -ulei de măsline.

Mod de preparare

Pe o tava tapetata cu hartie de copt, se asaza cotletele de porc marinate, peste care se adauga putin ulei de masline. Se introduce tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 20 de minute. Separat, se amesteca mierea cu otetul de mere. Cu jumatate din sosul obtinut, se ung cotletele de porc pe o parte, dupa care se reintroduc la cuptor pentru 3 minute. Dupa ce se scurg cele 3 minute, cotletele se scot si se ung si pe partea cealalta cu sosul ramas, apoi se reintroduc la cuptor pentru inca 3-4 minute. Ciupercile se curata, se taie felii subtiri si se trag in tigaie cu putin ulei de masline, pentru aproximativ 7 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper boabe.

Preparatul se poate servi alaturi de o salata usoara de vara.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise