Se pun 3 linguri de ulei in tigaie la incins, apoi se adauga usturoiul pisat si se prajeste un pic in ulei.
Se bate putin carnea(pentru fragezime), se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de porc si se pune in tigaie la rumenit.
Atentie NU INTEPATI CARNEA cand se afla in tigaie pentru ca isi pierde suculenta, este de preferat sa o intoarceti cu o paleta. Cand s-a rumenit puneti apa, cartofii taiati cuburi mari si cimbrul (apa trebuie sa acopere cartofii).
Se lasa la fiert sub capac pana cand s-au fiert cartofii.
Se serveste cu o ploaie de patrunjel si 2 cubulete de unt peste friptura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii