autor:

DENISIA

» » Fripturi

Cotlet de porc cu cartofi la capac

Autor: DENISIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DENISIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
Pentru 2 portii, 2 cotlete mai mari, o capatana mai mica de usturoi, 3 linguri de ulei, 3-4 cartofi, cimbru sau rozmarin (pentru a aroma cartofii), boabe de piper, patrunjel, condimente pentru carne de porc, optional jumatate de pahar de vin rosu, 2 cubulete de unt

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pun 3 linguri de ulei in tigaie la incins, apoi se adauga usturoiul pisat si se prajeste un pic in ulei.
Se bate putin carnea(pentru fragezime), se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de porc si se pune in tigaie la rumenit.
Atentie NU INTEPATI CARNEA cand se afla in tigaie pentru ca isi pierde suculenta, este de preferat sa o intoarceti cu o paleta. Cand s-a rumenit puneti apa, cartofii taiati cuburi mari si cimbrul (apa trebuie sa acopere cartofii).
Se lasa la fiert sub capac pana cand s-au fiert cartofii.
Se serveste cu o ploaie de patrunjel si 2 cubulete de unt peste friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati

7 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Fripturi
Friptura Piramida

Friptura Piramida

Pentru cotlet se va face o marinata speciala formata din: - 1 ceapa potrivita - 4-5 catei de

10 voturi    8 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    simt mirosul mancarii...mmmmm....

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    felicitari .arata foarte buna si sint sigura ca e delicioasa

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Foarte gustos!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Arata foarte bine!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Delicioasa!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      GUstoasa mancarica!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Tare bine mai arata...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Frumoasa reteta si frumos prezentata.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Arata tare bineee!!! Delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • 2 cotlete mai mari
  • o capatana mai mica de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 cartofi
  • cimbru sau rozmarin (pentru a aroma cartofii)
  • boabe de piper
  • patrunjel
  • condimente pentru carne de porc
  • optional jumatate de pahar de vin rosu
  • 2 cubulete de unt

Raporteaza reteta

Retete
de DENISIA
Cozonac cu nuca si cacao

Cozonac cu nuca si cacao

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei NU RECI din frigider. Se strecoara faina

17 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

anca (Chef de cuisine)

simt mirosul mancarii...mmmmm....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Medalion de carne