Se pun 3 linguri de ulei in tigaie la incins, apoi se adauga usturoiul pisat si se prajeste un pic in ulei.
Se bate putin carnea(pentru fragezime), se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de porc si se pune in tigaie la rumenit.
Atentie NU INTEPATI CARNEA cand se afla in tigaie pentru ca isi pierde suculenta, este de preferat sa o intoarceti cu o paleta. Cand s-a rumenit puneti apa, cartofii taiati cuburi mari si cimbrul (apa trebuie sa acopere cartofii).
Se lasa la fiert sub capac pana cand s-au fiert cartofii.
Se serveste cu o ploaie de patrunjel si 2 cubulete de unt peste friptura.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii