Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti.
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele de porc in untul topit si le prajim 3-5 minute. Le intoarcem si pe cealalata parte si le mai prajim 3-4 minute. Scoatem carnea de porc rumenita pe o farfurie si continuam sa prajim toate bucatile de carne.
Incalzim cuptorul.
Punem cascavalul ras (sau parmezanul) peste smantana si amestecam.
Transferam cotletele aurii intr-o tava pentru cuptor.
Intindem amestecul de cascaval si smantana peste bucatile de carne de porc.
Introducem vasul in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 10-15 minute.
Cand cotletele in crusta de cascaval si smantana sunt aurii, le scoatem din cuptor.
Servim.
Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/0pQAZiL_Yt0
POFTA BUNA!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii