autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Fripturi

Cotlet de porc cu cascaval

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2014

Ingrediente
6 cotlete de porc, 250 g de smantana, 150 g de cascaval ras (sau parmezan), 3 cuburi de unt, sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti.

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele de porc in untul topit si le prajim 3-5 minute. Le intoarcem si pe cealalata parte si le mai prajim 3-4 minute. Scoatem carnea de porc rumenita pe o farfurie si continuam sa prajim toate bucatile de carne.

Incalzim cuptorul.

Punem cascavalul ras (sau parmezanul) peste smantana si amestecam.

Transferam cotletele aurii intr-o tava pentru cuptor.

Intindem amestecul de cascaval si smantana peste bucatile de carne de porc.

Introducem vasul in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 10-15 minute.

Cand cotletele in crusta de cascaval si smantana sunt aurii, le scoatem din cuptor.

Servim.



Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/0pQAZiL_Yt0

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc in crusta de cascaval cu patrunjel verde cu garnitura de piure de conopida

Cotlet de porc in crusta de cascaval cu patrunjel verde cu garnitura de piure de conopida

Intr-un bol amestecam ingredientele pentru marinada, cu usturoiul trecut prin presa. Cu ajutorul

11 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Retete de Craciun
Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Se portioneaza puiul, se introduce in punga, se introduc mirodeniile, se amesteca bine cu mana in

7 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • www.Reteta-Video.ro

    www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 23 februarie 2015

    Saru'mana!!!!

  • Fara foto

    Viorica Lutic , 21 februarie 2015

    Super..!

  • Fara foto

    Reteta-Video , 05 ianuarie 2015

    Neaparat!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2014

      interesanta idee, de incercat!

    • www.Reteta-Video.ro

      www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2014

      Si e delicios, Valentina! Pupici!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2014

      Tare bine mai arata!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 250 g de smantana
  • 150 g de cascaval ras (sau parmezan)
  • 3 cuburi de unt
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

17 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri

www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)

Saru'mana!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Iepure la cuptor cu sos de bere