Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Pasul 2:
Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim un bol in care punem uleiul. Adaugam 2 lingurite cu mustar si amestecam pana la omogenizare.
Pasul 3:
Condimentam cotletele de porc cu sare si piper, pe ambele parti. Ungem carnea de porc cu amestecul de ulei si mustar, tot pe ambele parti.
Pasul 4:
Presaram deasupra fiecarei bucati de carne amestecul de ceapa si usturoi, de data aceasta pe o singura parte. Apasam usor, astfel incat sa se formeze un fel de crusta.
Pasul 5:
Pregatim o tava pentru cuptor in care aranjam cotletele de porc. Introducem tava in cuptorul incalzit la 230 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute.
Pasul 6:
Pregatim sosul – punem cele 2 lingurite cu mustar ramase peste smantana fermentata. Condimentam cu praf de curry sau boia de ardei si sare. Amestecam bine, pana cand obtinem un sos fin si omogen.
Pasul 7:
Cand cotletele de porc sunt rumenite la baza, iar ceapa usor caramelizata, scoatem tava cu friptura din cuptor. Servim cotletele calde, cu sosul de smantana si mustar.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/d3Wt8OJJ0U0
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii