autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Fripturi

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2014

Ingrediente
5 cotlete de porc spalate si sterse, 4 cepe curatate si spalate, 5 catei mici de usturoi curatati si spalati, 4 lingurite cu mustar, 3 linguri cu ulei, sare, piper proaspat macinat, pudra de curry sau boia de ardei, 150 g. de smantana maturata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pasul 1:

Incalzim cuptorul.



Pasul 2:

Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim un bol in care punem uleiul. Adaugam 2 lingurite cu mustar si amestecam pana la omogenizare.



Pasul 3:

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper, pe ambele parti. Ungem carnea de porc cu amestecul de ulei si mustar, tot pe ambele parti.



Pasul 4:

Presaram deasupra fiecarei bucati de carne amestecul de ceapa si usturoi, de data aceasta pe o singura parte. Apasam usor, astfel incat sa se formeze un fel de crusta.



Pasul 5:

Pregatim o tava pentru cuptor in care aranjam cotletele de porc. Introducem tava in cuptorul incalzit la 230 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute.



Pasul 6:

Pregatim sosul – punem cele 2 lingurite cu mustar ramase peste smantana fermentata. Condimentam cu praf de curry sau boia de ardei si sare. Amestecam bine, pana cand obtinem un sos fin si omogen.



Pasul 7:

Cand cotletele de porc sunt rumenite la baza, iar ceapa usor caramelizata, scoatem tava cu friptura din cuptor. Servim cotletele calde, cu sosul de smantana si mustar.



Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/d3Wt8OJJ0U0



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripioare de pui prăjite

Aripioare de pui prăjite

„Aripioare de pui prăjite” este una dintre reţetele uşoare atunci când îţi este foame,

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Piept de gasca afumat cu varza caramelizata,

Piept de gasca afumat cu varza caramelizata,

Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga,

4 voturi    4 comentarii
25 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5 cotlete de porc spalate si sterse
  • 4 cepe curatate si spalate
  • 5 catei mici de usturoi curatati si spalati
  • 4 lingurite cu mustar
  • 3 linguri cu ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • pudra de curry sau boia de ardei
  • 150 g. de smantana maturata

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

16 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita