Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Pasul 2:
Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim un bol in care punem uleiul. Adaugam 2 lingurite cu mustar si amestecam pana la omogenizare.
Pasul 3:
Condimentam cotletele de porc cu sare si piper, pe ambele parti. Ungem carnea de porc cu amestecul de ulei si mustar, tot pe ambele parti.
Pasul 4:
Presaram deasupra fiecarei bucati de carne amestecul de ceapa si usturoi, de data aceasta pe o singura parte. Apasam usor, astfel incat sa se formeze un fel de crusta.
Pasul 5:
Pregatim o tava pentru cuptor in care aranjam cotletele de porc. Introducem tava in cuptorul incalzit la 230 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute.
Pasul 6:
Pregatim sosul – punem cele 2 lingurite cu mustar ramase peste smantana fermentata. Condimentam cu praf de curry sau boia de ardei si sare. Amestecam bine, pana cand obtinem un sos fin si omogen.
Pasul 7:
Cand cotletele de porc sunt rumenite la baza, iar ceapa usor caramelizata, scoatem tava cu friptura din cuptor. Servim cotletele calde, cu sosul de smantana si mustar.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/d3Wt8OJJ0U0
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii