autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla

Autor: KEZDI ANA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: KEZDI ANA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2015

Ingrediente
Friptura, 4 cotlete de porc cu os, 1 lingura de musta, 1 lamaie (numai zeama), 1 lingurita de miere, 2 linguri de ulei, Sare, piper, , Garnitura, 250 g couscous, 500 ml apa, Ceapa medie, 1 lingurita de boia, 1 lingurita sare, 3 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se face un sos marinat: mustar, zeama de lamaie, miere, ulei sare si piper dupa gust.

Cotletele se tavalesc in acest sos si se aseaza in punga (pentru fripturi ) restul sosului se desarta in punga , se leaga si se pune cateva ore la frigider, dupa care se aseaza in tava se inteapa punga cu o scobitoare din loc in loc si se introduce in cuptor. Se coace 40-50 minute, dupa care se taie punga si se rumeneste inca 10 minute.

La garnitura, calim ceapa taiata marunt in ulei adaugam boiaua , cuscusul, sarea se amesteca de cateva ori, apoi turnam apa, se lasa sa se fiarba 10 minute se stinge focul si se acopera cu un capac, va absorbi toata apa ramasa. Se mai sareaza daca este cazul.

Se serveste cu salata de sfecla sau cu alta muratura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciocanele marinate la cuptor

Ciocanele marinate la cuptor

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si

2 voturi    4 comentarii
12h 50 min
Fripturi
Friptura de antricot inabusita cu cartofi la cuptor

Friptura de antricot inabusita cu cartofi la cuptor

Antricotul se spala se usuca cu un prosop de hartie si se pune la prajit in ulei ff incins (dar nu

4 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

1 vot

Ingrediente

  • Friptura
  • 4 cotlete de porc cu os
  • 1 lingura de musta
  • 1 lamaie (numai zeama)
  • 1 lingurita de miere
  • 2 linguri de ulei
  • Sare
  • piper
  • Garnitura
  • 250 g couscous
  • 500 ml apa
  • Ceapa medie
  • 1 lingurita de boia
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de KEZDI ANA
KINDER PINGUIN TORT

KINDER PINGUIN TORT

Modul de preparare Gălbenusurile se freacă bine cu zahărul, se adaugă treptat laptele se adaugă

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi
Isler cu crema de cacao sau ciocolata

Isler cu crema de cacao sau ciocolata

Margarina  topita, impreuna cu zaharul, oul si laptele se pune in castron si se freaca cu mixer

16 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Galuste cu prune din fulgi de cartofi

Galuste cu prune din fulgi de cartofi

Apa se pune la fiert impreuna cu sarea ,se torna peste fulgi si se amesteca pana absoarbe apa (vor

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj