autor:

Vekas

» » Fripturi

COTLET DE PORC CU GARNITURA DE DOVLEAC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
(1 portie):, 50g.unt,, 300g.dovleac,, 50g.ceapa,, 1 lingura mazare verde,, 7 fire cimbrisor,, 1 cotlet de porc (250g.),, 150ml.supa de carne,, 1 1/2 lingura otet de mere,, 1 lingura ulei,, putin zahar,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se taie in bucati mici 40g. unt, se pun pe o farfurie si se congeleaza.
2. Se curata dovleacul de coaja si de seminte, iar miezul se taie in cubulete.
3. Cotletul se bate putin, se sareaza, se pipereaza si se frige in restul de unt.
4. Se caleste ceapa taiata sferturi in ulei incins, se adauga dovleacul, mazarea verde, zaharul si se calesc impreuna. Se toarna supa de carne si se lasa sa fiarba 7 minute. Se adauga sare, piper, cimbrisorul tocat si otetul de mere.
5. Se serveste cotletul cu garnitura alaturi si cu bucatele de unt (congelat) deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC CU GARNITURA DE DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava

Friptura de curcan cu vin la tava

Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi

29 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Pulpe de pui in crusta picanta

Pulpe de pui in crusta picanta

Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs. Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (1 portie):
  • 50g.unt,
  • 300g.dovleac,
  • 50g.ceapa,
  • 1 lingura mazare verde,
  • 7 fire cimbrisor,
  • 1 cotlet de porc (250g.),
  • 150ml.supa de carne,
  • 1 1/2 lingura otet de mere,
  • 1 lingura ulei,
  • putin zahar,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

O reteta foarte interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Capatana de vitel in aluat - reteta proprie