Cotlet de porc cu piure de mazare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 500 grame mazare verde
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 grame de unt
  • 100 ml lapte cald

Mod de preparare

Cotletele de porc se bat cu un batsnitel, se asezoneaza cu sare, piper si boia si se lasa la frigider cel putin 30 de minute. Intre timp, mazarea se fierbe in apa sau in aparatul de gatit la aburi, aproximativ 30 de minute. Cand este gata, se scurge de apa si se adauga untul, putina sare si se pasireaza cu ajutorul robotului. La nevoie se adauga lapte, pana ajunge la consistenta dorita. Intre timp, se pun cotletele la prajit, pana cand se rumenesc bine pe o parte, dupa care se intorc alte cateva minute si pe partea cealalta, in functie de cat de prajite doriti sa fie. Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise