Cotlet de porc cu piure de mazare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 500 grame mazare verde
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 grame de unt
  • 100 ml lapte cald

Mod de preparare

Cotletele de porc se bat cu un batsnitel, se asezoneaza cu sare, piper si boia si se lasa la frigider cel putin 30 de minute. Intre timp, mazarea se fierbe in apa sau in aparatul de gatit la aburi, aproximativ 30 de minute. Cand este gata, se scurge de apa si se adauga untul, putina sare si se pasireaza cu ajutorul robotului. La nevoie se adauga lapte, pana ajunge la consistenta dorita. Intre timp, se pun cotletele la prajit, pana cand se rumenesc bine pe o parte, dupa care se intorc alte cateva minute si pe partea cealalta, in functie de cat de prajite doriti sa fie. Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor