autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet de porc cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sos de smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Peste cotlete se adauga sosul de smantana si se fierb impreuna cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Pasul 1: Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza

10 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi
Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Carnea de porc- ceafa este o carne moale, noua ne place si de aceea gatesc destul de des. De aceasta

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • sos de smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc cu sos de alune