autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet de porc cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sos de smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Peste cotlete se adauga sosul de smantana si se fierb impreuna cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE

MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE

Muschiul de vitel se portioneaza ( cate doua transe la o portie ), si apoi se bardeaza ( se impatureste

5 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi
Fripura pulpe de pui si carne de porc

Fripura pulpe de pui si carne de porc

Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam

13 voturi    10 comentarii
1h 50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • sos de smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui picante