autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet de porc cu sos de tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sare, sos de tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Peste cotlete se adauga sos de tarhon si se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga

9 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • sare
  • sos de tarhon

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel