autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet de porc cu sos de tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sare, sos de tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Peste cotlete se adauga sos de tarhon si se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet glazurat cu morcovi si broccoli

Cotlet glazurat cu morcovi si broccoli

Intr-o tigaie cu maner metalic incingem 1 lingura ulei de masline. Carnea o saram bine, apoi o rumenim

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

5 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • sare
  • sos de tarhon

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Capatana de vitel in aluat - reteta proprie