autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet de porc cu sos picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, faina, sos picant, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sosul picant si se fierb impreuna cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui  in  stil  Maur* la cuptor (Frango á Mouros)

Pui in stil Maur* la cuptor (Frango á Mouros)

1)Condimenteazã puiul intreg cu sare si piper, pãtrunjel sec. 2)Dã prin presã usturoiul si fã

5 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu seminţe

Piept de pui cu seminţe

Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi pieptul de pui. Spălaţi şi tocaţi prazul, feniculul, apio,

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • faina
  • sos picant
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet haiducesc cu ierburi provensale